Ballonvaart 6 personen

Een ballonvaart met uw familie of een groep vrienden maken zonder andere passagiers in de luchtballon? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Privé ballonvaart 6 personen

Wij  maken veel privéballonvaarten ter gelegenheid van huwelijksjubileums, verjaardagen, schoolexamens of als dank voor extra bewezen diensten. Rond het middaguur van de dag van de afspraak nemen we met u contact of ook het weer wil meewerken aan een geslaagde ballonvaart. Mocht het weer onverhoopt niet geschikt zijn dan maken we gelijk met u een nieuwe afspraak.

Gaat de ballonvaart wel door dan verzamelen we op de afgesproken plek. Dat kan bij u in de tuin zijn of bij de buurman met een weiland. Heeft u zelf geen locatie waar we kunnen opstijgen dan hebben we vast nog wel een van onze vaste opstijgplekken in de buurt.

We maken de ballon klaar voor vertrek waarbij u kan helpen als u dat leuk vind en zodra de ballon gevuld is met lucht zijn we klaar voor vertrek.

Waar varen we heen of over?

De bestemming van een ballonvaart is altijd van A naar onbekend. Een avontuur waar u nog lang zal van nagenieten en u verbaasd zal laten staan wat er allemaal te zien is in uw eigen omgeving.

Hoe laat stijgen we op?

Ballonvaarten vinden altijd plaats rond zonsopkomst of zonsondergang. Hier zijn de verzameltijden te vinden. Reken er op dat u zo’n 3 a 4 uur met de activiteit bezig bent uit en thuis. Ons advies is dan ook. Geniet van de vaart en plan geen uitgebreide BBQ’s of eetentjes voor of na de vaart.

Klik hier voor meer info & boekingen