Luchtballon Eindhoven Last minute

Voordelig ballonvaren in Eindhoven :

Wil je liever niet plannen en wil je op het laatste moment beslissen? Boek dan een Last Minute ballonvaart.

Bel 073 5432143 voor de beschikbare last-minutes in Eindhoven of kijk in naast staand overzicht voor de eerst volgende last minutes.

Voordelige ballonvaart Eindhoven

Op zoek naar een voordelige last minute ballonvaart bekijk hier van onze voordelige aanbiedingen vanuit Eindhoven . We vertrekken meestal vanuit onze vaste opstijglocatie de Karpendonkse plas in Eindhoven om in een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur de omgeving vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. Wij zoeken de beste plekken zodat jij optimaal Eindhoven en omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de afgesproken opstijglocatie, Terwijl de  piloten vertellen je wat er gaat gebeuren maken we de ballon klaar voor vertrekn.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je de stad goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Prachtig uitzichten gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Noord-Brabant?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Eindhoven en omgeving.

Opstijglocatie luchtballon Eindhoven: