Luchtballon Den Bosch aanbieding last minute

Voordelig ballonvaren in Den Bosch:

Wil je liever niet plannen en wil je op het laatste moment beslissen? Boek dan een Last Minute ballonvaart.

Bel 073 5432143 voor de beschikbare last-minutes in Den Bosch of kijk in naast staand overzicht voor de eerst volgende last minutes.

Op zoek naar een voordelige last minute ballonvaart bekijk hier van onze voordelige aanbiedingen vanuit Den Bosch. We vertrekken vanuit onze vaste opstijglocatie de Pettelaarse Schans in Den Bosch om in een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur de omgeving vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. Wij zoeken de beste plekken zodat jij optimaal Den Bosch en omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de afgesproken opstijglocatie, Terwijl de  piloten vertellen je wat er gaat gebeuren maken we de ballon klaar voor vertrekn.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je de stad goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

last minute ballonvaren over de Sint Jan in Den Bosch  ballonvaren over den-bosch  luchtballon boven van Lanschot toren Den Bosch

Links:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Noord-Brabant?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Den Bosch en omgeving.

Opstijglocatie:

De Pettelaarse Schans

  1. Wekelijks last minute ballonvaarten vanuit Den Bosch