Amersfoort vanuit een luchtballon

Amersfoort is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten.  Als je op een mooie avond in de buurt bent van Amersfoort bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Geniet van de mooie groene omgeving tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Utrecht is zeer geschikt om ballon te varen, door de vele opstijgmogelijkheden en bovendien prachtig van boven.

Onze actuele ballonvaarttickets in Amersfoort:

Cadeaubon ballonvaart Amersfoort

Een geweldig cadeau, waar iedereen blij mee is, is de KoKoGo cadeaubon Amersfoort, of boek een voordelige ballonvaart via een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Amersfoort. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Hoe ziet het programma er uit

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer geschikt is laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. KoKoGo zoekt een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.
We verzamelen op de opstijglocatie in Amersfoort, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken en te genieten van de ballonvaart.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Amersfoort goed kunnen bewonderen en daarna zullen we met wind meevaren om de omgeving te ontdekken. Dan zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Als we geland zijn en alles hebben ingepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop en reiken we een officieel luchtvaartcertificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Amersfoort is beslist een van de mooiste plaatsen in Utrecht om een ballonvaart te maken.

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Utrecht?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Amersfoort en omgeving.

Opstijglocatie luchtballon Amersfoort:

Hamseweg Hoogland*

*dit is een van de opstijglocaties in Amersfoort en omgeving. De juiste locatie hangt met name af van de windrichting en krijgt u door op de dag van de ballonvaart.