Breda

Ballonvaren Breda

Onze actuele ballonvaart tickets in Breda:

In de buurt van Breda zie je op een mooie avond altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Het is een geweldige plaats om jouw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving van Breda tijdens jouw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad Breda en het weidse landschap daaromheen. Het westelijke deel van de provincie Noord-Brabant is zeer geschikt om ballon te varen en bovendien prachtig van boven.

Breda Ballonfiesta

Breda is natuurlijk ook bekend van het Ballonfiesta, een ballonfestival dat jaren achtereen een geweldig mooi evenement was voor passagiers en toeschouwers. Jammer genoeg wordt dit spektakel niet meer georganiseerd.

Geef een ballonvaart Breda cadeau:

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo cadeaubon ballonvaart Breda, of een van onze last minutes ballonvaart breda. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in de omgeving. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Hoe gaat het verder in zijn werk?

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer wel geschikt laten we je de exacte locatie weten waar we opstijgen. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

Wat is er te zien vanuit de luchtballon

Tijdens de ballonvaart kan je genieten van het uitzicht over Breda en omgeving. Varen we richting Tilburg of toch meer Belgie. Of verkennen we de omgeving van Etten-Leur. Beleef de verwondering van het opstijgen. Daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen, en kleine dorpjes onder je voorbij trekken.

Ontdek de bezienswaardigheden in de omgeving van Breda

Breda is een charmante stad vol geschiedenis, cultuur en natuur. Maar de schoonheid van deze regio strekt zich verder uit dan alleen de stadsgrenzen. De omgeving van Breda biedt een overvloed aan bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te verkennen. Of je nu geïnteresseerd bent in historische sites, adembenemende natuur of bruisende dorpen, hier zijn enkele hoogtepunten in de nabije omgeving van Breda die we misschien wel spotten.

  • Kasteel Bouvigne
  • Grote Markt met de grote kerk
  • Historisch centrum van Oosterhout
  • Vincent van GoghHuis in Zundert
  • Holland Casino Breda
  • De koepelgevangenis

De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Breda en omgeving is beslist een van de mooiste plaatsen in Noord-Brabant om een ballonvaart te maken.

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Noord-Brabant?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Breda en omgeving.

Opstijglocatie omgeving Breda:

Lange Bunder Bavel

Priveballonvaarten Breda

Een privé ballonvaart is een onvergetelijke ervaring, vooral wanneer je deze deelt met familie of vrienden. Stel je voor: In de luchtballonmand, omringd door je dierbaren, genietend van een spectaculair uitzicht en de stilte van de atmosfeer. Het is een perfecte gelegenheid om quality time door te brengen en samen te genieten van een avontuurlijke reis.

Tijdens onze privé ballonvaarten wordt de mand exclusief voor jou en je gezelschap gereserveerd. Geen andere passagiers, alleen jullie groep, waardoor de ervaring nog persoonlijker en intiemer wordt. Of je nu een speciale gelegenheid viert, zoals een verjaardag of jubileum, of gewoon samen iets buitengewoons wilt beleven, een privé ballonvaart is de perfecte keuze.

Terwijl de ballon rustig opstijgt, kunnen jullie genieten van het adembenemende panoramische uitzicht dat zich onder jullie ontvouwt. De rust en sereniteit hoog in de lucht creëren een magische sfeer waarin je echt kunt ontspannen en het moment kunt koesteren met je geliefden. Het is een unieke gelegenheid om samen herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Onze ervaren piloten zorgen voor een veilige en comfortabele vlucht, terwijl jullie kunnen ontspannen en genieten van het avontuur. Of je nu met je gezin, vrienden of collega’s bent, een privé ballonvaart is een geweldige manier om te ontsnappen aan de alledaagse drukte en te genieten van een bijzondere ervaring.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze privé ballonvaarten en laat ons samen een onvergetelijke reis plannen voor jou en je dierbaren. Laat je verwachtingen overstijgen terwijl je zweeft door de lucht in het gezelschap van degenen van wie je het meest houdt.