Ballonvaren in Breda

In de buurt van Breda zie je op een mooie avond altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Het is een geweldige plaats om jouw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving van Breda tijdens jouw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. Het westelijke deel van de provincie Noord-Brabant is zeer geschikt om ballon te varen en bovendien prachtig van boven.

Breda Ballonfiesta

Breda is natuurlijk ook bekend van het Ballonfiesta, een ballonfestival dat jaren achtereen een geweldig mooi evenement was voor passagiers en toeschouwers. Jammer genoeg wordt dit spektakel niet meer georganiseerd.

Voordelig ballonvaren in Breda:

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo cadeaubon ballonvaart Breda, of een van onze last minutes ballonvaart breda. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in de omgeving. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer wel geschikt laten we je de exacte locatie weten waar we opstijgen. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

Beleef de verwondering van het opstijgen. Daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen, en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Breda en omgeving is beslist een van de mooiste plaatsen in Noord-Brabant om een ballonvaart te maken.

Onze actuele ballonvaart tickets in Breda:

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Noord-Brabant?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Breda en omgeving.

Opstijglocatie:

Lange Bunder Bavel