Deventer

Ballonvaren in Deventer:

Als je op een mooie avond in de buurt bent van Deventer bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Het is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Overijssel is zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Cadeaubon luchtballonvaart Deventer

Voor een voordelige ballonvaart boek je de ballonvaart cadeaubon Deventer, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in de omgeving van Deventer. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Verloop van de ballonvaart

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet goed is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie in Deventer, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Deventer goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Deventer is beslist een van de mooiste plaatsen in Overijssel om een ballonvaart te maken.

Onze actuele ballonvaarttickets in Deventer:

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Overijssel?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Deventer en omgeving.

Opstijglocatie:

Bloemendalseweg thv hnr 1b