Eindhoven

Ballonvaren Eindhoven

Geplande ballonvaart Eindhoven:

De luchtballon zweeft over de stad en het groene landschap daaromheen. De provincie Noord-Brabant is zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Priveballonvaart in Eindhoven

Klik hier voor een privé ballonvaart in Eindhoven en omgeving.

Voordelige ballonvaart Eindhoven lastminute

Een voordelige ballonvaart boek je met een van onze last minutes ballonvaart Eindhoven. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Eindhoven. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Cadeaubon ballonvaren Eindhoven

Geef je partner, vrienden of relaties de KoKoGo ballonvaart cadeaubon Eindhoven. De ontvanger maakt dan zelf de keuze uit de beschikbare vaarten. Op de dag dat het hem of haar het beste uitkomt.

Een ballonvaart: de voorbereidingen

Bij een ballonvaart is een heel team betrokken. Naast de ballonvaarder of piloot zijn er ook op de grond  diverse mensen die mee helpen. Vooraf wordt het weer goed gecontroleerd en de startplaats bepaald. Het enige wat niet gepland kan worden is de plaats waar we landen. Ballonvluchten vinden voornamelijk in de zomertijd plaats en dan alleen bij zonsopgang en zonsondergang om thermiek te vermijden .

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Rond het middaguur nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Mocht het weer niet geschikt is dan wordt er gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.

Als het weer wel geschikt laten we je de exacte locatie (meestal de Karpendonkse plas) waar we opstijgen weten. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen en een uur kan ballonvaren.

We verzamelen op de opstijglocatie, waar wij de ballon in orde gaan maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Luchtballon boven Eindhoven

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Eindhoven goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen, en kleine dorpjes onder je voorbij trekken.

Vanuit een luchtballon boven Eindhoven zie je een levendige en moderne stad verspreid over een uitgestrekt gebied. De stad is herkenbaar aan zijn mix van historische en hedendaagse architectuur, omringd door groene parken en wegen. De iconische gebouwen, zoals de St. Catharinakerk met zijn kenmerkende torens, steken duidelijk uit boven de rest van de stad. Eindhoven is ook een belangrijk technologisch centrum, dus je kunt verschillende innovatieve gebouwen en campussen zien, waaronder het indrukwekkende Evoluon. Overall biedt het uitzicht vanuit de lucht een boeiend perspectief op deze dynamische stad in het zuiden van Nederland.

Ballonvaren over Eindhoven Airport

Wij hebben uitstekende contacten met Eindhoven Airport en beschikken over speciale apparatuur zodat onze ballonnen op de radar zichtbaar zijn  voor vliegtuigen en de veiligheid waarborgen. Hierdoor mogen wij als een van de weinige bedrijven ook ballonvaarten maken als de wind ons over het vliegveld voert.
Beslist een van de mooiste plaatsen in Brabant om een ballonvaart te maken.

Heeft u nog vragen? Bel 040 – 36 90 537 of neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Noord-Brabant?

Opstijg locatie ballonvaart Eindhoven*:

Karpendonkse Plas. Koudenhovenseweg Noord

* De exacte opstijg locatie krijgt u per SMS of mail op de dag van de ballonvaart. Deze kan afwijken van de geplande opstijg locatie. We maken in Eindhoven ook vaak gebruik van het Philips van Lenneppark alsmede locatie buiten Eindhoven. Een en ander afhankelijk van windrichting en toestemming van Eindhoven Airport