Ballonvaren in Eindhoven

De luchtballon zweeft over de stad en het groene landschap daaromheen. De provincie Noord-Brabant is zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Onze actuele ballonvaart tickets in Eindhoven:

Priveballonvaart in Eindhoven

Klik hier voor een privé ballonvaart in Eindhoven en omgeving.

Voordelige ballonvaart Eindhoven

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo ballonvaart cadeaubon Eindhoven, of een van onze last minutes ballonvaart Eindhoven. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Eindhoven. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Rond het middaguur nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Mocht het weer niet geschikt is dan wordt er gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.

Als het weer wel geschikt laten we je de exacte locatie (meestal de Karpendonkse plas) waar we opstijgen weten. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen en een uur kan ballonvaren.

We verzamelen op de opstijglocatie, waar wij de ballon in orde gaan maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

Luchtballon boven Eindhoven

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Eindhoven goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen, en kleine dorpjes onder je voorbij trekken.

De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Ballonvaren over Eindhoven Airport

Wij hebben uitstekende contacten met Eindhoven Airport en beschikken over speciale apparatuur zodat onze ballonnen op de radar zichtbaar zijn  voor vliegtuigen en de veiligheid waarborgen. Hierdoor mogen wij als een van de weinige bedrijven ook ballonvaarten maken als de wind ons over het vliegveld voert.
Beslist een van de mooiste plaatsen in Brabant om een ballonvaart te maken.

Heeft u nog vragen? Bel 040 – 36 90 537 of neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Noord-Brabant?

Opstijglocatie*:

Karpendonkse Plas. Koudenhovenseweg Noord

* De exacte opstijglocatie krijgt u per SMS of mail op de dag van de ballonvaart. Deze kan afwijken van de geplande opstijglocatie.