Ballonvaren in Emmen

Als je op een mooie avond in de buurt van Emmen bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Het is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Drenthe is zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Voordelige cadeaubon ballonvaren in Emmen:

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo cadeaubon Emmen, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Emmen. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er direct een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer wel geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie in Emmen, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloot vertelt je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Emmen goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. Je geniet van de weilanden, bossen, heides en kleine dorpjes die onder je voorbij trekken. De ballonvaart duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Zo zijn we vanuit Emmen wel eens geland in oa: Gees, Coevorden, Schoonebeek en net over de grens in Duitsland. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Emmen is beslist een van de mooiste plaatsen in Drenthe om een ballonvaart te maken.

Onze actuele tickets in Emmen:

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Drenthe?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Emmen en omgeving.

Opstijglocatie:

Grote Rietplas