Enschede

Ballonvaren in Enschede:

Als je op een mooie avond in de buurt van Enschede bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Het is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Overijssel is zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Cadeaubon luchtballonvaart Enschede

Voor een voordelige ballonvaart boek je de ballonvaart cadeaubon Enschede, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Enschede. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie in Enschede, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Enschede goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Enschede is beslist een van de mooiste plaatsen in Overijssel om een ballonvaart te maken.

Onze actuele tickets in Enschede:

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

ballonvaren in Enschede
ballonvaart vanuit Enschede
luchtballon boven Enschede

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Overijssel?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Enschede en omgeving.

Opstijglocatie: