Ballonvaren in Helmond

Als je op een mooie avond in de buurt bent van Helmond bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Het is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Noord-Brabant is zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo cadeaubon ballonvaart Helmond, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties* in Helmond. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie* in Helmond, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Helmond goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Helmond is beslist een van de mooiste plaatsen in Noord-Brabant om een ballonvaart te maken.

Onze actuele tickets ballonvaart Helmond:

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

ballonvaren in Helmond  ballonvaart vanuit Helmond  luchtballon boven Helmond

Links:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Noord-Brabant?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Helmond en omgeving.

Opstijglocatie* luchtballon Helmond:

Lorentzstraat

* De exacte opstijglocatie krijgt u per SMS of mail op de dag van de ballonvaart. Deze kan afwijken van de geplande opstijglocatie. Helmond is door de ligging niet altijd de ideale plek om op te stijgen. Met name de stad Eindhoven met daarachter Eindhoven Airport zijn lastig. Wij hebben echter in de omgeving voldoende alternatieven om op te stijgen. Zo kan u op een mooie dag toch genieten van de prachtige omgeving. Zodoende kunnen we u toch een vaart van een uur aanbieden en een veilige plek om te landen garanderen.