Ballonvaren Hengelo

Ballonvaren Hengelo:

Als je op een mooie avond in de buurt van Hengelo bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Het is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Overijssel is zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo cadeaubon Hengelo, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Hengelo. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Wat je moet weten van ballonvaren in Hengelo:

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie in Hengelo, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

Tijdens de ballonvaart boven Hengelo kijkt u in alle rust tot voorbij de horizon en kijkt u met heel misschien wel een beetje spanning naar beneden. Herken met wat geluk het dak van uw eigen huis. In de ballon kan het rustgevend stil zijn en dat maakt het suizen van de snelweg A1 voor sommige passagiers tot muziek.
De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. De wind is allesbepalend voor de koers van de ballonvaart boven Hengelo, de wind zal dan ook bepalen welk deel van de levensechte landkaart passagiers nog meer te zien krijgen. De wind bracht onze ballon vanuit Hengelo tijdens eerdere vluchten al boven Tubbergen, Losser, Oldenzaal, Ootmarsum, Rijssen, Haaksbergen en vele andere plaatsen. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Hengelo is beslist een van de mooiste plaatsen in Overijssel om een ballonvaart te maken.

Onze actuele tickets in Hengelo:

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Overijssel?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Hengelo en omgeving.

Opstijglocatie:

Lid BBAC