Ballonvaren in Leeuwarden

Ballonvaren in Leeuwarden:

Als je op een mooie avond in de buurt bent van Leeuwarden ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Het is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Niet voor niets vinden hier elk jaar de ballonfeesten plaats. Geniet van de friese meren tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de dorpen en het weidse landschap daaromheen. De provincie Friesland is door zijn vele weidengebieden zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Voordelig Ballonvaren in Leeuwarden:

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo cadeaubon Leeuwarden, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Leeuwarden. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie in Leeuwarden, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Leeuwarden goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, meren en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. De richting die bepaalt alleen de wind. Tijdens eerder ballonvaarten zijn we al eens geland in Bolsward, Aldeboarn, Wolvega en Gorredijk.

Nadat we geland zijn, en met de hele groep alles hebben ingepakt, eindigen we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel herdenkings certificaat aan je uit. Waarna we je terugbrengen naar de opstijglocatie.

Leeuwarden is beslist een van de mooiste plaatsen in Friesland om een ballonvaart te maken.

Een selectie van onze actuele tickets in Leeuwarden:

Klik hier voor alle ballonvaarten in Leeuwarden

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

ballonvaren in Leeuwarden  ballonvaart vanuit Leeuwarden  luchtballon boven Leeuwarden

Links:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Friesland?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Leeuwarden en omgeving.