Ballonvaren Joure

Ballonvaren in Joure:

Joure is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Als je op een mooie avond in de buurt bent van Joure ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Niet voor niets vinden hier elk jaar de ballonfeesten plaats. Geniet van de friese meren tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de dorpen en het weidse landschap daaromheen. De provincie Friesland is door zijn vele weidengebieden zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Voordelig Ballonvaren in Joure:

Een gave ballonvaart geef je cadeau en boek je via de KoKoGo luchtballonvaart cadeaubon in Joure, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Joure of omgeving. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Video 35ste Friese ballonfeesten

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen.

Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie in Joure, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Joure goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, friese meren en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. De richting die bepaalt alleen de wind. Tijdens eerder ballonvaarten zijn we al eens geland in Bolsward, Aldeboarn, Wolvega en Gorredijk.

Nadat we geland zijn, en met de hele groep alles hebben ingepakt, eindigen we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel herdenkings certificaat aan je uit. Waarna we je terugbrengen naar de opstijglocatie.

Joure is beslist een van de mooiste plaatsen in Friesland om een ballonvaart te maken.

Actuele ballonvaart tickets in Joure:

Klik hier voor alle ballonvaarten in Joure

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Friesland?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Joure en omgeving.