Ballonvaren Maastricht

Als je op een mooie avond in de buurt bent van Maastricht bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Maastricht is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Limburg is zeer geschikt om ballon te varen,door de vele opstijgmogelijkheden en bovendien prachtig van boven.

Voordelig ballonvaren in Maastricht

Een voordelige ballonvaart boek je met een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Maastricht. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Zuid Limburg vanuit onze luchtballon bekijken.

Cadeaubon ballonvaart Maastricht

Stijg op naar nieuwe hoogten met een betoverende ballonvaart boven het prachtige Maastricht! Met de KoKoGo cadeaubon voor een ballonvaart geef je een ervaring die letterlijk en figuurlijk alle verwachtingen overstijgt.

Stel je voor: zwevend boven de adembenemende landschappen van Limburg, met uitzicht op de kronkelende Maas, pittoreske dorpjes en glooiende heuvels. Laat je verrassen door de stilte en de rust terwijl je langzaam opstijgt naar de wolken.

Deze cadeaubon is niet alleen een uniek geschenk, maar ook een garantie voor een onvergetelijke dag. Het is perfect voor een jubileum, verjaardag, of gewoon om iemand speciaal te verwennen. Laat je dierbaren genieten van een avontuur dat ze nooit zullen vergeten.

Onze ballonvaarten worden verzorgd door KoKoGo, een ervaren en professioneel ballonteam met een uitstekende reputatie. Veiligheid en kwaliteit staan bij hen voorop, zodat jij en je geliefden vol vertrouwen kunnen genieten van deze luchtige reis.

Waar wacht je nog op? Geef het perfecte cadeau – geef een ballonvaart boven Maastricht met KoKoGo. Bestel nu je cadeaubon en laat dromen uitkomen!

Hoe verloopt de vaart

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer geschikt is laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. KoKoGo zoekt een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.
We verzamelen op de opstijglocatie in Maastricht, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken en te genieten van de ballonvaart boven Maastricht.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Maastricht goed kunnen bewonderen en daarna zullen we met wind meevaren om de omgeving van Maastricht te ontdekken. Dan zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Als we geland zijn en alles hebben ingepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop en reiken we een officieel luchtvaartcertificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Maastricht is beslist een van de mooiste plaatsen in Zuid Limburg om een ballonvaart te maken.

Onze actuele tickets ballonvaart Maastricht:

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Limburg?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Maastricht en omgeving.

Opstijglocatie* luchtballon:

Marathonweg

* De exacte opstijglocatie krijgt u per SMS of mail op de dag van de ballonvaart. Deze kan afwijken van de geplande opstijglocatie.