Ballonvaren in Rotterdam*

Ballonvaren Rotterdam

Als je op een mooie avond in de buurt bent van Rotterdam* bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Rotterdam* is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Geniet van het groene hart tijdens uw ballonvaart. De luchtballon vliegt over de stad en het weidse polderlandschap daaromheen. De provincie Zuid-Holland is zeer geschikt om ballon te varen, door de vele opstijgmogelijkheden en bovendien prachtig van boven.

Onze actuele tickets in Rotterdam*:

Cadeaubon ballonvaart omgeving Rotterdam

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo cadeaubon ballonvaart Rotterdam, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties* in Rotterdam* of omgeving. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je het Groene Hart vanuit onze luchtballon bekijken.

Hoe verloopt de ballonvaart

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer geschikt is laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. KoKoGo zoekt een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.
We verzamelen op de afgesproken opgstijglocatie in de omgeving in Rotterdam, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken en te genieten van de ballonvaart boven Rotterdam.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Rotterdam* goed kunnen bewonderen en daarna zullen we met wind meevaren om de omgeving van Rotterdam* te ontdekken. Dan zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Als we geland zijn en alles hebben ingepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop en reiken we een officieel luchtvaartcertificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Rotterdam is beslist een van de mooiste plaatsen in Zuid-Holland om een ballonvaart te maken.

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Zuid-Holland?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Rotterdam en omgeving.

Opstijglocatie luchtballon Rotterdam:

*Rotterdam is door de ligging niet altijd de ideale plek om op te stijgen. Met name luchthaven Zestienhoven. Maar ook wind richting westland en Biesbosch vormen daarbij obstakels. Wij hebben echter in de omgeving voldoende alternatieven om op te stijgen. Zo kan u op een mooie dag toch genieten van de prachtige omgeving. Zodoende kunnen we u toch een vaart van een uur aanbieden en een veilige plek om te landen garanderen.