Tilburg

Ballonvaren in Tilburg:

Als je op een mooie avond in de buurt bent van Tilburg bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Het is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Noord-Brabant is zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo cadeaubon ballonvaart Tilburg, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Tilburg. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie in Tilburg, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Tilburg goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes zoals bijvoorbeeld Hulten en Moergestel onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Tilburg is beslist een van de mooiste plaatsen in Noord-Brabant om een ballonvaart te maken.

Onze actuele tickets in Tilburg:

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Noord-Brabant?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Tilburg en omgeving.
TIP voordelige ballonvaarten in de ochtend.

Opstijglocatie: