Uden Ballonvaren

 Ballonvaart in Uden. Onze actuele tickets:

Uden vanuit de luchtballon. “Een prachtig uitzicht”

Als je op een mooie avond in de buurt van Uden bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Het is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Noord-Brabant is zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven.

Cadeaubon ballonvaart Uden

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo cadeaubon ballonvaart Uden, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Uden. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de opstijglocatie, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Uden goed kunnen bewonderen, maar daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Uden is beslist een van de mooiste plaatsen in Noord-Brabant om een ballonvaart te maken.

Prive ballonvaart omgeving Uden

Onze privé ballonvaarten in de omgeving van Uden staan garant voor een intieme en persoonlijke beleving. Je hebt de ballon helemaal voor jezelf en je kunt in alle rust genieten van het majestueuze landschap dat onder je door glijdt. Of je nu met je partner, familie of vrienden bent, onze privé ballonvaarten bieden de perfecte gelegenheid om speciale momenten te vieren of gewoonweg te genieten van quality time samen.

Met onze ervaren en professionele ballonvaarders ben je verzekerd van een veilige en plezierige vlucht. Zij kennen de omgeving van Uden als geen ander en zullen je begeleiden tijdens een schilderachtige reis door de lucht. Je zult versteld staan van de adembenemende vergezichten, de rust en de sereniteit die je ervaart tijdens deze unieke ervaring.

Vragen of boeken? Bel: 0413 – 79 45 20 !
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Noord-Brabant?

Opstijglocatie luchtballon Uden:

Opstijglocatie Uden park bij Molen van Jetten

Het weer in Volkel bij Uden.