Ballonvaren Zutphen

Als je op een mooie avond in de buurt bent van Zutphen bent ziet u altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom? Zutphen is een geweldige plaats om uw ballonvaart te starten. Geniet van de mooie groene omgeving tijdens uw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Gelderland is zeer geschikt om ballon te varen,door de vele opstijgmogelijkheden en bovendien prachtig van boven.

Voordelig ballonvaren in Zutphen

Voor een voordelige ballonvaart boek je de KoKoGo cadeaubon, of een van onze last minutes. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties in Zutphen. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Nederland vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer geschikt is laten we je de exacte locatie waar we opstijgen. KoKoGo zoekt een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.
We verzamelen op de opstijglocatie, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken en te genieten van de ballonvaart boven Zutphen.

In de lucht vliegt de tijd voorbij, allereerst zul je Zutphen goed kunnen bewonderen en daarna zullen we met wind meevaren om de omgeving te ontdekken. Dan zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km. Als we geland zijn en alles hebben ingepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop en reiken we een officieel luchtvaartcertificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

Zutphen is beslist een van de mooiste plaatsen in Gelderland om een ballonvaart te maken.

Onze actuele tickets in Zutphen:

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

ballonvaren in Zutphen  ballonvaart vanuit Zutphen  luchtballon boven Zutphen

Links:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Gelderland?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Zutphen en omgeving.

Opstijglocatie luchtballon: