Kessel LB

BALLONVAREN VANAF UW EIGEN LOCATIE!!

Staat Kessel LB niet als opstijgplaats op onze lijst?

KoKoGo ballonvaarten geeft je naast onze vaste opstijgplaatsen ook de mogelijkheid om op te stijgen met de luchtballon van een zelf gekozen locatie zoals Kessel LB.

Wil jij Kessel LB eens vanuit de lucht bekijken dan kunnen wij daarvoor zorgen.
Het opstijgen vanaf een door jezelf gekozen locatie is al mogelijk met 2 personen, vanaf 6 passagiers is het zelfs niet duurder dan vanaf een van onze vaste locaties.

Maak een ballonvaart met je eigen familie of vrienden en maak je dromen waar.

Onze tips om andere mensen te attenderen op de mogelijkheid om vanuit Kessel LB te ballonvaren. Plaats een berichtje op jouw facebook of twitter account. Een briefje ophangen bij de supermarkt of je sportclub werkt ook goed.

Ballonvaren is een heerlijke manier om eens boven het alledaagse uit te stijgen. Zwaai naar de achterblijvers als je langzaam wegvaart. Geniet van het prachtige landschap in je eigen omgeving waar de luchtballon geruisloos overheen glijdt. Na een uur varen zoeken we een geschikte landingsplek. Als je weer vaste grond onder de voeten hebt, wordt er natuurlijk getoast. We sluiten de ballonvaart traditioneel af met een koel glas champagne.
De mensen van KoKoGo ballonvaarten zijn al meer dan 25 jaar doorgewinterde ballonvaarders. Voor jullie het adres voor een fantastische en vooral veilige ballonvaart. Bij de ervaren piloten en enthousiaste grondploeg maken de ultieme beleving compleet.

Wilt u opstijgen vanuit Kessel LB ? Vul dan geheel vrijblijvend het reserveringsformulier in. We houden je dan op de hoogte en zodra we voldoende aanmeldingen hebben sturen we je per mail een voorstel met een datum.

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

ballonvaren over de Sint Jan in Den Bosch ballonvaren over den-bosch luchtballon boven van Lanschot toren Den Bosch

Links:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Limburg?

Eisen aan de opstijglocatie:

  • Vrij van obstakels zoals hoogspanningsmasten
  • Grasland afm 70 x 70 mtr
  • Berijdbaar met auto en aanhanger
  • Toestemming van de eigenaar
  • Niet teveel dieren in de directe buurt (paarden, schapen en struisvogels bijv)

Wij verzorgen:

  • Benodigde vergunningen
  • Contact met gemeente (indien noodzakelijk)
  • Contact met vliegvelden¬†(indien noodzakelijk)