betalen

Betalen

Welke mogelijkheden heb ik tot betalen?
KoKoGo bied u de meest gebruikte online betalingsmogelijkheid, wij werken daarvoor samen met Buckaroo een erkende Nederlandse betaalprovider welke de meeste bekende betaalmogelijkheid IDEAL aan bied. Indien u middels een online bank systeem zoals IDEAL betaald geld geen extra toeslag.

Betalen met ceditcard of mastercard is om die reden helaas niet mogelijk. Creditmaatschappijen vragen hoge bedragen als provisie om hun betalingen te verwerken.

Kan ik op rekening betalen ?
Stuur ons een mailtje met u bestelling. U ontvangt dan per mail een factuur. U kunt het openstaande bedrag overmaken t.n.v. van Hooft Schijndel onder vermelding van uw reserveringsnummer.

De aanbetaling (50 % van het totaalbedrag) dient binnen 14 dagen na boekingsdatum te zijn voldaan. De restbetaling (50% van het totaalbedrag) moet 6 weken voor vertrek voldaan zijn. Bij last-minute boekingen (binnen 4 dagen voor vertrek) kunt u via een link alsnog per IDeal betalen.

Kan ik betalen bij het opstijgen?
Het is niet mogelijk contant of per PIN te betalen bij vertrek van de ballon op het veld. Ivm met de veiligheid van onze medewerkers hebben deze nooit contant geld op zak. Ook voor u eigen veiligheid is betalen per bank beter.