Ballonvaren in Noord Brabant

Ballonvaart Brabant

Brabant ontdek je tijdens een ballonvaart. Dit kan vanaf onze vaste opstijglocaties in de provincie Noord Brabant. Deze zijn gelegen in:

Daarnaast kunnen we in jou omgeving ook ballonvaarten organiseren vanuit je eigen woonplaats. We kunnen in deze provincie in vrijwel elke gemeente opstijgen.

In de provincie Brabant stijgt onze luchtballon op vanaf 11 vaste opstijglocaties.

Prive ballonvaarten Brabant

Naast de vaarten waarbij je aansluit bij een groep verzorgen we ook privevaarten vanuit nagenoeg elke gemeente. Nodig je vrienden, collega’s of familie uit en maak de vlucht met je eigen familie.

Wat gaan we zien

Het afwisselende landschap van Brabant kenmerkt zich door afwisseling van bossen, heide, dorpjes en weiden. Bij vrijwel bij elke vaart is een van de Brabantse steden in beeld. Meevarend met de wind…, tijdens je ballonvaart vanaf grote hoogte eindeloos genietend van een waanzinnig uitzicht.

Een volmaakte stilte, af en toe onderbroken door het imponerende geluid van de branders. In een rieten mand hangend onder een enorme luchtballon, zonder hoogtevrees, zonder luchtziek te worden.

Lekker gevoel. In dit stuk van het land soms het vakantiegevoel. Geweldig mooi zijn ook de Loonse en Drunense duinen met ongerepte natuur en stuifzand.

Welkom in een van de mooiste stukjes van Nederland. Wat verder nog opvalt is de vele kastelen die hier te vinden zijn. Daarom is het een fantastische omgeving om te ballonvaren en genieten van alles wat je onderweg te zien krijgt.

Vergeet vooral ook niet om op een terras te genieten van een heerlijke kop koffie met een lekkere Bossche bol of een andere streeklekkernij.

Prachtige uitzichten boven Brabant:

Tip: Maak een dag je uit van je ballonvaart. Klik hier voor alle mogelijkheden

  1. Klik hier voor prive ballonvaarten vanuit elke gemeente in Brabant
    In de provincie Noord Brabant stijgt onze luchtballon op vanaf 11 vaste opstijglocaties en daarnaast verzorgen we privévaarten vanuit nagenoeg elke gemeente. KoKoGo ballonvaarten doet er alles aan om een ballonvaart tot een onvergetelijke ervaring te maken. Een luchtballonvaart is allereerst een heerlijke manier om eens boven het alledaagse uit te stijgen. Zwaai naar de achterblijvers als je langzaam wegzweeft. Geniet ondertussen van het prachtige Brabantse landschap waar je geruisloos overheen glijdt. Wanneer je weer vaste grond onder de voeten voelt, wordt er natuurlijk getoast met een koel glas champagne. KoKoGo ballonvaarten is al meer dan 20 jaar het vertrouwde adres voor een onvergetelijke en vooral veilige ballonvaart. Bij de ervaren piloten en enthousiaste crew bent je in de beste handen. Klik hier voor de kosten van een ballonvaart in Brabant Klik hier voor een goedkope ballonvaart in Brabant
Lid BBAC