Ballonvaart Den Bosch

Onze actuele ballonvaart tickets in Den Bosch:

Ballonvaart Den Bosch

Als je op een mooie avond in de buurt bent van Den Bosch bent zie je altijd wel een luchtballon in de lucht. Waarom is dat? Het is een geweldige plaats om jouw ballonvaart te starten. Geniet ook van deze mooie groene omgeving tijdens jouw ballonvaart. Zachtjes zweeft de luchtballon over de stad en het weidse landschap daaromheen. De provincie Noord-Brabant is daarom zeer geschikt om ballon te varen, en bovendien prachtig van boven. De opstijglocatie aan de Pettelaarse naast restaurant Moeke wordt gezien als een van de mooiste van ons land. Waarom? Ervaar het zelf in onze luchtballon.

Priveballonvaart in Den Bosch

Klik hier voor een privé ballonvaart in Den Bosch of omgeving. Kies je eigen opstijgplek.

Voordelig ballonvaren in Den Bosch:

Voor een voordelige ballonvaart boek je de cadeaubon ballonvaart Den Bosch, of een van onze last minute ballonvaart Den Bosch. We vertrekken vanuit een van onze vaste opstijglocaties* in Den Bosch. In een prachtige ballonvaart van ongeveer één uur laten kun je Brabant vanuit onze luchtballon bekijken.

Ballonvaren is een natuurproduct, wij zijn erg afhankelijk van het weer. Enkele uren voor de vaart nemen we contact met je op of het weer geschikt is voor de ballonvaart. Als het weer niet geschikt is dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Als het weer geschikt laten we je de exacte locatie waar we opstijgen weten. Wij zoeken een plekje zodat jij optimaal de door jou gewenste omgeving kan bewonderen.
We verzamelen op de afgesproken opstijglocatie, waar wij de ballon in orde maken voor vertrek. Onze piloten vertellen je wat er gaat gebeuren, en geven antwoord op al je vragen. Daarna is het tijd om te vertrekken.

Beleef de verwondering van het opstijgen. Daarna zullen we met wind meevaren. En zie je de weilanden, bossen en kleine dorpjes onder je voorbij trekken. De vaart zelf duurt ongeveer een uur. De gemiddelde afstand die we afleggen is ongeveer 15 km.

Nadat we geland zijn, en alles in hebben gepakt, sluiten we af met de traditionele champagnedoop, en reiken we een officieel luchtvaart certificaat aan je uit. Daarna brengen we je weer terug naar de opstijglocatie.

De Pettelaarse Schans is beslist de mooiste opstijgplek voor een luchtballon in Noord-Brabant en zelfs heel Nederland.

Een prachtig uitzicht is gegarandeerd:

Vragen? Neem contact met ons op!
Liever opstijgen vanuit een andere locatie in Noord-Brabant?
Klik hier
voor een privé ballonvaart in Den Bosch en omgeving.

Opstijglocatie luchtballon Den Bosch:

De Pettelaarse Schans Den Bosch*

*De Pettelaarse Schans is onze voorkeurslocatie. Zijn er echter evenementen of is de windrichting lastig dan wijken we uit naar locaties in de omgeving.

  1. Klik hier voor last minute ballonvaarten vanuit Den Bosch

    Last minute ballonvaart Den Bosch Voordelig last minute ballonvaren vanuit Den Bosch