Limburg

Ballonvaren in Limburg

Ballonvaren in Limburg kan vanaf onze vaste opstijglocaties in de provincie Limburg. Deze zijn gelegen in:

Daarnaast kunnen we in jou omgeving ook ballonvaarten organiseren vanuit je eigen woonplaats. We kunnen in deze provincie in vrijwel elke gemeente opstijgen.

In de provincie Limburg stijgt onze luchtballon op vanaf 8 vaste opstijglocaties. Daarnaast verzorgen we privevaarten vanuit nagenoeg elke gemeente.

Het afwisselende heuvellandschap van Limburg wordt doorsneden door de Maas. Vrijwel bij elke vaart is de rivier wel ergens in beeld. Meevarend met de wind…, tijdens je ballonvaart vanaf grote hoogte eindeloos genietend van een waanzinnig uitzicht. Een volmaakte stilte, af en toe onderbroken door het imponerende geluid van de branders. In een rieten mand hangend onder een enorme luchtballon, zonder hoogtevrees, zonder luchtziek te worden. Daarnaast lijkt het in dit stuk van het land soms of je in het buitenland bent. Geweldig mooi is het Limburgse Heuvelland met ongerepte natuur en nostalgische dorpjes
Welkom in het mooiste stukje van Nederland. Wat verder nog opvalt is de vele kastelen die hier te vinden zijn. Kortom een fantastische omgeving om te ballonvaren en genieten van alles wat je onderweg te zien krijgt. Vergeet vooral ook niet om op een terras te genieten van een heerlijke kop koffie met een lekker stuk Limburgse vlaai.

Lid BBAC