Over ons

KoKoGo ballonvaarten is in 2001 opgericht door Frans van Hooft. Al sinds 1989 is Frans betrokken bij ballonvaren en vanaf 2001 zelf als piloot actief. Frans heeft al ruim 1200 ballonvaarten gemaakt. Uiteraard de meeste daarvan in Nederland maar ook in landen als Polen, Duitsland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Marokko, Taiwan en de Verenigde Staten. Frans is ook actief aan wedstrijden ballonvaren en heeft o.a. deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap, de Ad Ballon Cup en de Exel Cup.

Wil je leren ballonvaren dan ben je bij Frans aan het juiste adres. Hij is in bezit van een instructeursbevoegdheid en maakt herhalingstrainingen of profchecks met andere ballonpiloten.

Samen met een 16 tal piloten verzorgen wij dagelijks ballonvaarten door heel Nederland. Graag verwelkomen wij u dan ook in een van onze ballonmanden om een fantastisch ballonvaart over uw streek te maken. Onze piloten en crew gaan er voor zorgen dat het een beleving word waarvan u nog lang zal nagenieten. Beleving,veiligheid en plezier staan daarbij voorop.