Vrijgezellenfeest idee

Onze tip voor een vrijgezellenfeest. Een ballonvaart met allen jouw gezelschap.

Je kent het wel. Een vriend of vriendin gaat trouwen. Jij moet een toffe dag organiseren maar hebt geen zin in een dag vol met drank die eindigt in een foute kroeg met n stripper.

Een ballonvaart kan zo’n toffe dag zijn die prima te combineren is met een stadsbezoek. Kies je voor Maastricht of toch Rotterdam. Word het Utrecht, Zwolle of Joure. Waar je ook wil ballonvaren wij organiseren het voor jou.

Origineel vrijgezellenfeest Den Bosch

Kies bijvoorbeeld voor Den Bosch en maak 2 vaarten. Een met de ballon en een op de binnendieze. Natuurlijk mag de bekende Bossche bol, zoals ze in Den Bosch zeggen een sjekladebol, niet ontbreken. Daarna even een kaarsje opsteken in de Sint Jan.

Dagje uit in Maastricht

Masstricht. Geweldig om te doen. Een stukje buitenland in Nederland. Voor de ballonvaart hebben we in Zuid Limburg prima mogelijkheden. Verder is Maastricht ook in de middag natuurlijk prima. Lekker chillen op het Vrijthof (volgens ingewijden het mooiste plein van Nederland) of ga je eerst Maastricht onder grond ontdekken om nadien het luchtruim te kiezen en het van bovenaf te bekijken.

Openluchtmuseum Arnhem

Het openluchtmuseum in Arnhem is ook al zo’n mooie plek om te starten. Of Burgers Zoo. Lekker actief voor ieder wat wils. De dag sluiten we af met een ballonvaart in de omgeving.

Hou rekening met het feit dat je de dag zelf pas rond 14u te horen krijgt of de ballonvaart ook echt door kan gaan. In overleg met jullie annuleren we zonder kosten de vaart of maken hem later nog.

Een andere tip is een ballonvaart als huwelijkscadeau of om je geliefde ten huwelijk te vragen.