Wat kost een ballonvaart

Een veel gestelde vraag is. Wat kost ballonvaart? Er zijn verschillende type ballonvaarten en daarmee veel verschillende prijzen. Ben je met een gezelschap of wil je samen met je partner of familielid ballonvaren?

We hebben de volgende keuzes

  • Avondvaart aansluiten bij een groep
  • Avondvaart prive ballonvaart
  • Ochtendvaart aansluiten bij een groep
  • Ochtendvaart prive ballonvaart

Wat kost een ballonvlucht?

Hieronder zijn de prijzen te vinden van de ballonvaarten in de avond die binnenkort plaats vinden. De avond is verreweg het populairste deel van de dag voor de vaarten.

Wil je een beter overzicht hebben van de ballonvaarten in jouw omgeving maak dan hier een keuze.

Wat zijn de kosten voor een ballonvaart in de ochtend?

De voordeligste optie zijn ballonvaarten in de ochtend. Alhoewel de avondvaarten veruit het populairst zijn vinden veel mensen de ochtendvaart mooier. Vooral de fotograven onder ons roemen het beter licht terwijl de natuurliefhebbers de rust geweldig vinden. Of je nu zweeft boven pittoreske dorpjes, uitgestrekte velden of prachtige natuurgebieden, een ballonvaart in de ochtend heeft iets extra speciaals. Het zachte ochtendlicht en de rustige atmosfeer maken het tot een onvergetelijke belevenis. Maar wat zijn de kosten voor een ballonvaart in de ochtend? Een ochtendballonvaart is een bijzondere ervaring die je de wereld vanuit een ander perspectief laat zien.

Ochtendvaarten voeren we uit van een beperkt aantal locatie zoals Joure, Zwolle, Tilburg of Enschede

Wat kost een priveballonvaart?

Je wil met je familie, vriendengroep of alleen met je partner een ballonvaart maken zonder andere passagiers dan is de priveballonvaart voor jou de perfecte keuze. Je zorgt zelf voor een locatie waar we kunnen opstijgen of we maken gebruik van een door ons vaker gebruikte locaties in de buurt. Of je nu met 2 of 16 bent wij hebben voor jouw groep de juiste ballon. Zowel ochtend als avondvaarten zijn mogelijk.